insurancemarket.gr Ευκαιρίες

Το insurancemarket.gr είναι η μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών από την Νο1 εταιρεία online διαμεσολάβησης στην Ελλάδα. και αναπτύχθηκε το 2011 από την moneymarket Α.Ε, με όραμα να γίνει ο μεγαλύτερος σύμμαχος του έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση και επιλογή ασφαλιστικών προϊόντων.
Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υψηλή αγοραστική εμπειρία και value for money μέσω της απλοποίησης και της ψηφιοποίησης της διανομής (digital distribution channel) των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων και διαδικασιών.
Το insurancemarket.gr είναι το πρώτο πραγματικό online marketplace όπου παρουσιάζονται αναλυτικά τα προγράμματα και οι εξατομικευμένες προσφορές των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών και στο οποίο ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία ασφάλισής του 100% online!
Ο καταναλωτής μπορεί πλέον να κάνει εύκολα και γρήγορα σύγκριση της αγοράς και να κερδίσει χρόνο και χρήμα, πάντα με την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων μας.
Έχουμε βραβευτεί ως η καλύτερη ηλεκτρονική αγορά (e-market place) (2013), καλύτερες ασφαλιστικές υπηρεσίες (2014), καλύτερη ψηφιακή στρατηγική και καλύτερες b2b υπηρεσίες (2015) από τα evolution awards και είμαστε μέλη του παγκόσμιου δικτύου της Endeavor.
Μέσω της καινοτομίας και των πρωτοποριακών υπηρεσιών μας, έχουμε εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη online ασφαλιστική αγορά, το μοναδικό brand στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με μέσο ρυθμό ανάπτυξης 2011-2014, άνω του 130%.



Σχόλια